28. Jun 2022 - Internet vrijeme: @397 beata 
 
           konfiguracije / komponente
           serveri
           mrežna oprema
           UPS - besprekidno napajanje
           POS - registar kase
           internet telefonija
           atraktivne komponente
 
  
     
 

 

 

INTERNET TELEFONIJA

 

Turbo trade d.o.o. je preduzece koje se bavi prodajom i distribucijom certificirane opreme za komunikaciju preko interneta. Nasa usluga jeftinijeg telefoniranja zasnovana je iskljucivo na internetskoj vezi.Da bi bili u mogucnosti koristiti usluge jeftinijeg telefoniranja morate imati Internet konekciju (ADSL, ISDN, Kablovski ili Bezicni internet), racunar sa instaliranim XP-Windows programom.U tom slucaju ispunjavate sve uslove za koristenje jeftinijeg I besplatnog telefoniranja.

Koristenjem nasih usluga Vi ostvarujete zavidnu ustedu telefonskih troskova. komunikacija preko Turbo telefona ili Turbo centrale Vam garantuje 98% jeftinijeg razgovora sa fiksnim brojevima u cijeloj zapadnoj Europi pa cak i sire.komunikacija sa mobitelima za iste zemlje je nesto skuplja ali je naravno 5-6 puta jeftinija nego klasicni nacin telefoniranja.U nastavku teksta Vam stoji konkretan primjer ustede koje mozete osvariti koristenjem nase usluge:


 

Njemacka 10 min preko BH Telecom-a Vas kosta 17,50 KM,a preko Turbo telefona 0,40 KM.Napomena iste cijene vaze za: Austriju, Italiju, Svicarsku, Spaniju,Sloveniju i dr.)

(Hrvatska 10 min preko BH Telecom-a Vas kosta 7,00 KM,a preko Turbo telefona 1,00 KM.)

Iz ovog primjera vidite koliku ustedi mozete napraviti koristenjem nasih usluga.

Pored koristenja usluga ostvarujete pravo na uzitak potpuno besplatnog telefonskog razgovora.

(Uzitak besplatnog telefoniranja moze te ostvariti samim tim ako postanete nas korisnik. Uzivat cete besplatnu komunikaciju sa svim nasim korisnicima kao i sa 100 miliona korisnika sirom svijeta.Takodjer Vam nudi besplatnu komunikaciju sa Vasim poslovnicama ili Vasim poslovnim partnerima unutar drzave i sire.)

Nudimo Vam dva start paketa jeftinijeg telefoniranja:

1. Turbo centrala cijena 752,40 KM + PDV.

Ova cijena ukljucuje centralu instaliranu sa drajverima,programom i otvorenim korisnickim racunom sa 10,00 Eura na racunu.S tim sto se centrala prikljuci na obicni telefon (moze i bezicni) koji vec posjedujete,teko da i dalje primate i saljete pozive kao i prije,jrdino kad zelite jeftino telefonirati u tom slucaju ukucate 2x ## i centrala dize jeftinu liniju i onda razgovarate po onom nasem cjenovniku. Prednost je sto sve obavljate sa istog telefona i takodjer joj mozete pristupati sa mobitela ili drugog telefona.U slucaju da zovete fiksni broj na kom je instalirana centrala i kad ga dobijete onda joj ukucate njenu sifru a potom broj u inostranstvu.Tako da mozete sa mobitela ili drugog fiksnog broja da razgovarate po nasem cjenovniku,gotovo besplatno. Preduslov da bi koristili nasu uslugu je da Vam je kompjuter upaljen i prikopcan na internet (ADSL, ISDN, Kablovski ili Bezicni). Prednost je takodjer sto je komunikacija izmedju korisnika Turbo telefona ili centrale besplatna. Tako da sa ostalim korisnicima mozete besplatno komunicirati i u slucaju da imate svoju poslovnicu u drugom gradu ili drugoj zemlji i ako su prikopcani na isti sistem, mozete besplatno razgovarati.


2. Turbo telefoni cijena 376,20 KM + PDV.

Ova cijena ukljucuje aparat instaliran sa drajverima,programom i otvorenim korisnickim racunom u iznosu od 10 Eura.Tih 10 Eura je dovoljno za 500 minuta razgovora prema fiksnim brojevima u cijeloj zapadnoj europi tj.zamjena za 1000 KM ako se zove sa fiksnog telefona.Prakticno prikljucak dobijate besplatno i ustedite oko 600 KM.A svaka naknadna dopuna od 10 Eura mjenja oko 1000 KM vrijednosti razgovoraprema inostranstvu sa fiksnim brojevima,mobiteli su nesto skuplji ali su ipak 4-5 puta jeftiniji od klasicng telefoniranja.
Nakon potrosenih 10 Eura sa Vaseg korisnickog racuna mi kao Vas administrator Vam mozemo dopuniti taj kredit,te vam isti fakturisati na kraju mjeseca.Vi kako zovete tako Vam oduzima sa Vaseg racuna.Ako u ovom mjesecu niste imali nijednu dopunu nemate nikakvih obaveza prema nama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Pogledajte cjenovnik telefonskih razgovora preko Turbo Telefona >

 


o nama | ordinacija | usluge | proizvodi | hitna pomoć | kontakt
Copyright © 2007 - www.pcdoctor.ba - online klinika
?>